Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Om oss

QStaff Förvaltning AB är ett väletablerat rekryteringsföretag. Vi startade vår verksamhet 1996 med att erbjuda bemanning, rekrytering och entreprenad i hela Sverige.

Under första delen av 2000 talet var vi mer inriktade på uthyrning av lagerpersonal och elektronikmontörer. Vi har nu utvecklats till ett av Stockholms mest omtyckta flexibla företag inom rekrytering och bemanning.

​Våra kunder, framför allt inom industrin efterfrågar mer kvalificerade tjänster som exempelvis tekniker, ingenjörer, administrativ personal, ekonomi och säljare.

Idag hittar vi medarbetare inom alla yrkesgrupper i hela Sverige.

Vi månar om våra medarbetare och arbetar utifrån gällande kollektivavtal för tjänsterna vi erbjuder. Vi vill ta miljöansvar och minska på vår klimatpåverkan. Därför använder vi oss av, i vår kommunikation med kunder och kandidater, i möjligaste mån, verktyget Skype online för att vara nära, samtidigt som vi minskar resandet för dig och för oss. Vi tycker det är viktigt med en god arbetsmiljö och vi arbetar varje dag för en jämställd arbetsplats.

Vi gläds när vi får möjligheten att hjälpa till att hitta rätt medarbetare till dig och rätt arbete för dig som sökande.

Vårt mål är att hjälpa dig med alla dina rekryteringar! ​

Välkommen att kontakta oss via mail eller på telefon: 08-585 70 000 

Patrik Wahlman, vd/sälj                     

e-post: patrik.wahlman@qstaff.se

Roger Öhman, ekonomi                      

e-post: roger.ohman@qstaff.se

Carina Wahlman, rekrytering/konsultchef               

e-post: carina.wahlman@qstaff.se

Organisationsnummer: 556727-7982

​QStaff Förvaltning AB | Hammarbacken 10 | 191 49 Sollentuna | Tel: 08-585 70 000 | Organisationsnummer: 556727-7982